Nylig innhold av CasualM_29

  1. C

    Klokkeplaner 2022 - >

    Har testet alle og den syns jeg blir for sporty, likte den sorte vesentlig bedre og er nok den jeg kommer nok til å bruke mest til hverdags.
  2. C

    Klokkeplaner 2022 - >

    Er den jeg heller mot :)
  3. C

    Klokkeplaner 2022 - >

    Foreløpig planer: Dog veldig lyst på en klokke med blå skive, noen anbefalinger?
  4. C

    Omega Seamaster-tråden

    Hvor i Oslo kan jeg prøve seamaster 300m? :) Sitter og vurderer om jeg skal gå for den, men veldig usikker på om den blir litt heavy for mine smale håndledd
  5. C

    Hvilken klokke kan dette være mon tro?

    Er et lite bilde, så veldig imponert om noen klarer å identifisere merket, men kan det være omega?
  6. C

    30 års gave til meg selv - min første seiko

    Takk for tips folkens! :) Alpinistklokkene blir nok litt stor diameter siden jeg har damehåndledd. I lys av skattemeldingen er det nesten fristende å gå for en GS, men får tenke litt mer på det!
  7. C

    30 års gave til meg selv - min første seiko

    Ja, liker også den blå presage, men litt usikker på om den er noen god hverdagsklokke, føler den blir litt mer formell og passer bedre med dress noe jeg så og si aldri bruker. Veldig fin den der ja, men dessverre ikke noe jeg ville kledd.
  8. C

    30 års gave til meg selv - min første seiko

    Snart fyller jeg 30 år og i den anledning har jeg lyst til å kjøpe noe fint til meg selv. Jeg har kikket på klokker i snart et halvt år og det blir for meg mer og mer åpenbart at Seiko treffer min stil best. Det er imidlertid flere modeller som er aktuelle og jeg har ikke bestemt meg for...