Nylig innhold av AJ.82

  1. A

    Vis oss din GRAND Seiko!

    Har du et bilde av hele samlingen din? Virker som du har noen GS modeller :)
  2. A

    Vis oss din GRAND Seiko!

    Mulig blå er veien å gå. Jeg får ta en runde og se om det er mulig å se disse i en butikk. Foreløpig har jeg kun sett bilder, men vet jo at GS må ses i virkeligheten for å få rett inntrykk.
  3. A

    Vis oss din GRAND Seiko!

    Lekkert :love: Driver å sikler litt på disse om dagen. Fortsatt ikke bestemt meg for om jeg liker blå eller grønn best, men heller litt mot grønn faktisk.
  4. A

    Pris på nye Breitling Superocean

    Vurderer å kjøpe min første Breitling og sikler litt på den nye Superocean serien. Hva kan man forvente av avslag på disse? Ønsker å kjøpe med lenke og tenkte ihvertfall at det må være mulig å få med gummireim i prisen… Har tidligere fått mellom 10-20% avslag på diverse merker, men har som sagt...
  5. A

    Grand Seiko-tråden

    Noe her med en av disse Ginza modellene? Litt fristet, men skulle gjerne sett de i virkeligheten....
  6. A

    Breitling-tråden

    Ja, det er veldig rart. Kjenner til 41 varianten, men mulig det er ulike skiver på 43 av en eller annen grunn ja. Ser det går igjen på Youtube også. Noen har, og noen har ikke. De skal alle ha Breitling sitt urverk med 70 timer reserve, så alle er vel sertifisert chronometer uansett.
  7. A

    Breitling-tråden

    Ser det ligger mange nye Navitimer på blant annet Chrono24 som ikke er merket med Chronometer. Finner ikke disse på Breitling sine sider. Noen som vet hvorfor? Er det egentlig eldre modeller eller selges det kanskje flere varianter i andre land. Ser de oppgir samme ref. som på Breitling sine sider.
  8. A

    Breitling-tråden

    Noe her med de "nye" Navitimer 43? Sikler spesielt på denne. Har hittil ikke funnet noe butikk som har den inne.
  9. A

    Vis oss din GRAND Seiko!

    Noen her som har klokke fra Four Seasons serien?
  10. A

    Grand Seiko-tråden

    Hadde nok gått for spring. Virker som den er mest populær også. Men hadde vært litt spennende med summer også, grønn og gull... A.J.
  11. A

    30 års gave til meg selv - min første seiko

    Finish på SDGM modellene er helt rå. Har hatt både 001 og 003. Kjør på. Du blir ikke skuffet. Trodde faktisk jeg trodde jeg skulle like den sorte best, men den hvite ble faktisk min favoritt. A.J.
  12. A

    Grand Seiko-tråden

    Tror kanskje jeg er forelsket ;) Noen som har sett eller har denne? SBGA401
  13. A

    Grand Seiko SBGH201 vs Snowflake

    Har enda ikke klart å bestemme meg... Fikk tatt en liten tur til Drammen og Oslo og sett litt, men kjenner at jeg trenger en tur til. Trodde jeg hadde bestemt meg for lys skive ihvertfall, men sbga375 var heller ikke dum.... A.J.
  14. A

    Grand Seiko SBGH201 vs Snowflake

    Fikk vært en runde og sett, men ikke lett å bestemme seg. Generelt utrolig fine klokker. Har siden starten av den tråden også blandet inn SBGA373 :p Merker at man er betydelig mer kresen på detaljene når det gjelder GS enn f.eks. Rolex. Så også litt på modellen du nevner, veldig fin skive, men...
  15. A

    Grand Seiko SBGH201 vs Snowflake

    Er nok dessverre ikke det, men håper å få til en oslotur til fredag. Må være "hjemme" med minstemann siden det er planleggingsdag. Uansett, takk for tilbudet :) A.J.