Dagens klokke

Fortsatt Jaegerfredag..
308EF0C6-orig.jpg
 
Poster et bilde av denne lite fotogene klokken hvor viserene til tross for en del fartstid forran kamera, enda ikke har lært seg posisjonen 10 over 10. Typisk, når man endelig har funnet frem kamera og rigget seg til måtte de selvsagt klumpe seg sammen mellom 8 og 9 tallet hele gjengen. Pokkers idiotklokke!

Fikk en sterkt mistanke om at HerrUr har smakt på Single Malten før dette ble skrevet:D

Vel, her går det i sort/hvitt og blitz for å unngå "varmt lys" - ref fototråden som går nå.

004-13.jpg
 
Traff på denne fotogene kjekkasen her godt inne i Maridalen nå for litt siden. Virket som om frosken ble paralysert av hodelykta? (Forøvrig fornøyd med bildet. :) )

img1652wv.jpg
 
Amfibier og øgler er fascinerende dyr. Glemmer aldri skjeggagamen til en kompis som brukte en time på å gå sakte og forsiktig fra bur til gulvnivå, for så å pile rundt i et sykt tempo i ca 5 sek før trygg retur til buret. Det hører også med til historien at han var på besøk hos sin mor og fikk beskjed om at den boksen med sirisser skal @$%#?&! ikke inn i huset! Etter mye overtalelse ble boksen akseptert under sterk tvil, og sprang umiddelbart lekk med resultatet sirissfarm over hele huset. Fikk pustebesvær når historien ble fortalt. Det toppet med seg med at skjeggagamen bet over en litt for stor siriss og ble funnet kvalt med den i halsen. Sannsynligvis med et øgleaktig smil om munnen :) Han ble nesten arveløs, men det ordnet seg med litt TLC. Altså min kamerat, øglen hadde lite arverett og var uansett død.

Falaffel er inntatt og det er tid for el loppos cassos!

1209-28.jpg
 
Noen dager gammelt, men tar sjansen. Tatt på dekk på seilbåten vi leide i Kroatia.
Tilbake på jobb på mandag blir tungt :mad:
qLAwEl.jpg
 
Dagens lum! (artig med "romskip"-detaljen, lurer på om Seiko gjorde det med vilje?) Dessverre dårlig kamera... Det oransje beistet :)

5d597442-7f56-e9a0.jpg


5d597442-8007-d030.jpg