Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00
Leses nå
Møt Certina DS PH200M

Møt Certina DS PH200M

– Certina DS PH200M er en av de hotteste relanseringene til dags dato.

De fleste nordmenn kjenner til Certina, for Norge har i mange år vært et av det sveitsiske merkets viktigste markeder. Certina er i dag en del av Swatch Group, men ble grunnlagt helt tilbake i 1888. For å feire deres 130-årsjubileum, har merket lett i arkivene etter en klokkemodell verdig å børste støvet av. Med en historie på 130 år manglet det ikke på spennende kandidater, men avgjørelsen falt til slutt på DS PH200M.

Nye Certina DS PH200M er inspirert av modellen ved samme navn fra 1967.

Den første DS PH200M ble introdusert i 1967, og bygde på Certinas DS-konsept («Double Security») fra 1959. Teknologien forbedret ikke bare kassen og kronens vannresistens, men gjorde også klokken mer støtsikker. DS-konseptet er i bruk den dag i dag, og har naturligvis også funnet veien til årets store nyhet. I likhet med forgjengeren, er nye DS PH200M vannresistent til 200 meter.

Certina DS PH200M har et tydelig vintagepreg, og deler flere trekk med «originalen».

Kassen er utført i rustfritt stål, og det buede Hesalite-glasset er et herlig nikk til det originale designet. Diameteren har økt til 42,8 mm, for et mer tidsriktig uttrykk. Sammen med tallskiven med rødt kryss, den roterbare dykkerkransen, det mekaniske urverket med 80 timer gangreserve, og to remmer (brun skinnrem, og grå natorem), er Certina DS PH200M alt man kunne ønske seg av en relansering.

Skinnrem eller natorem? Valget er ditt.

Takket være det vintageinspirerte designet, vil klokken kunne matche ethvert stilige antrekk, samtidig som den oser ekte profesjonell dykkerklokke. For under 7.000 kroner er det vanskelig å tenke seg en klokke med et like vellykket design, høye kvalitet, og historiske arv.

Certina DS PH200M er tilgjengelig hos autoriserte Certina-forhandlere nå, og har en veiledende pris på 6.490 kroner.

Les mer om Certina og finn din nærmeste autoriserte forhandler her!