Leses nå
Bilderapport: Linde Werdelin besøker Oslo

Bilderapport: Linde Werdelin besøker Oslo

Det er ikke akkurat hver dag at et internasjonalt klokkemerke viser interesse for «lille» Norge, men Linde Werdelin er et av en håndfull hederlige unntak. Merket er kjent for å gå sine egne veier, noe både deres særegne klokkedesign, og konsepter som «LW Vintage», er tydelige bevis på.

Klokketmerket, som ble startet på 90-tallet av danskene Morten Linde og Jørn Werdelin, har også satset sterkt på direktesalg, fremfor den tradisjonelle modellen med mange forhandlere. Direktesalget foregår vi den eksklusive tjenesten «Linde Werdelin by Appointment», hvor merket reiser rundt for private møter med potensielle klienter. Og i år ble turen for første gang lagt til Oslo.

Jørn Werdelin (venstre) og Morten Linde.
Jørn Werdelin (venstre) og Morten Linde.

Onsdag forrige uke, én dag før merkets private møter, inviterte Linde Werdelin og Tidssonen til visning og mingling på Hotel Gabelshus i Oslo. Gründerne Morten Linde og Jørn Werdelin var begge tilstede, og hadde tatt med seg en håndfull av kolleksjonens høydepunkter i kofferten. Her var både Oktopus og Spido-familien godt representert.

Bildene taler nok for seg selv – det manglet ikke på horologiske godbiter. Deltakernes favoritter varierte noe, men Oktopus Moon i rødt gull, og den nye håndgraverte Oktopus Reef, fikk mange lovord. Og de fleste var enige i at Linde Werdelin virkelig er et av de merkene, som ikke akkurat skuffer «live».

Takk til de oppmøtte, som alle bidro til god stemning på en aften viet til Linde Werdelin-universet!

Mer informasjon om Linde Werdelin, klokkene og «LWbyAppt», er tilgjengelig på lindewerdelin.com.