Leses nå
Bell & Ross lanserer BR 03-92 Full Lum

Bell & Ross lanserer BR 03-92 Full Lum

Bell & Ross’ luminiserende instrumentklokke tar lesbarhet til et nytt nivå.

Etter å ha hisset på seg omkring halvparten av klokkemiljøet med den nye BR 05-kolleksjonen, går Bell & Ross «back to basics». Denne gangen har det franske merket tatt utgangspunkt i den velkjente BR 03, med et instrument-aktig design som for de fleste er Bell & Ross. Til tross for et velkjent format er BR 03-92 Full Lum en oppsiktsvekkende klokke, som for alvor kommer til liv i det stummende mørke.

BR 03-92 Full Lum er utstyrt med både luminiserende urskive og gummirem(!). Urskiven er dekket med kraftig Super-LumiNova C3, som lyser opp i en kraftig grønt. Remmen byr på en lignende farge, som er oppnås ved hjelp av luminiserende pigmenter integrert i gummiblandingen. Funksjonalitet og lesbarhet har alltid vært en del av BR 03-modellenes identitet, og denne gangen tas det hele et skritt videre.

I dagslys har urskiven og remmen et lett gulgrønt skjær, som bare såvidt hinter om de luminiserende egenskapene. Den firkantede kassen har en bredde på 42 mm, og er utført i matt svart keramikk. På innsiden a kassen jobber et BR-CAL.302, som i realiteten er et Sellita SW300-1. Det selvopptrekkende urverket har en gangreserve på 42 timer.

BR 03-92 Full Lum er begrenset til 250 eksemplarer, men det er lagt temmelig spesifikke føringer på hvordan klokken kan kjøpes. Klokken kan bestilles online for regionene Europa, USA, Malaysia, Singapore, Austrialia og New-Zealand, men kun et visst antall klokker er allokert hver «lokale» nettbutikk. Skal klokken kjøpes offline, kreves personlig møte ved en av Bell & Ross’ egne butikker, hvor man kan delta i en loddtrekning frem til 21. november.


ANNONSE


Det hele oppleves mildt sagt som en smule klønete, og mer informasjon om Bell & Ross BR 03-92 Full Lum er tilgjengelig på bellross.com.

Fakta og pris

Modell: Bell & Ross BR 03-92 Full Lum
Dimensjoner: 42 mm; 11 mm
Materiale: Teknisk keramikk
Vannresistens: 100 m

Urverk: BR-CAL.302 (Sellita SW300-1)
Type: Mekanisk, selvopptrekkende
Funksjoner: Timer, minutter, sekunder; dato
Frekvens: 28.800 vph (4 Hz)
Gangreserve: 42 timer

Rem: Luminiserende gummirem

Veiledende pris: 3.500 euro
Tilgjengelighet: 250 eksemplarer, tilgjengelig online og via Bell & Ross’ butikker frem til 21. november.


ANNONSE