Leses nå
«A Moment in Time»

«A Moment in Time»

En dokumentar om klokker på starten av det 21. århundre.

Forrige måned publiserte Phillips in Association with Bacs & Russo et velprodusert stykke video om de siste 20 årene i klokkeindustrien.

Joda, teknisk sett er «A Moment in Time: Watchmaking at the Start of the 21st Century» innholdsmarkedsføring. Laget og spredd for å skape litt ekstra blest rundt auksjonen «Retrospective: 2000 – 2020», som gikk av stabelen i Genève den 8. november. Men innholdet i videoen bærer ingen preg av betalte meninger – heller en produksjon hvor deltakerne har fått fritt spillerom til å snakke om teamer som ligger dem nært.

Og det er kanskje nettopp deltakerne som gjør denne mini-dokumentaren interessant. I løpet av 26 minutter blir vi kjent med et bredt persongalleri av insidere, inkludert medier, forhandlere, auksjonshus, merker og urmakere, som alle har sine egne perspektiver på bransjen.

Reklame eller ei – folk som Ben Clymer, Su Jia Xian, Jean-Claude Biver, François-Paul Journe, Rexhep Rexhepi og Maximilian Büsser bidrar til å gjøre dette til en video som vi mener det definitivt er verdt å få med seg for alle klokkeinteresserte.


ANNONSE