Leses nå
Zenith Pilot – Nye spennende modeller i Norge

Zenith Pilot – Nye spennende modeller i Norge

Zenith lanserte flere interessante modeller på årets Baselworld, og to av de mest spennende nyhetene finner vi i Pilot-kolleksjonen.

Linken mellom Zenith og luftfart er ikke tilfeldig, og det sveitsiske klokkemanufakturet – som for mange er best kjent for sitt El Primero urverk – var også blant de første produsentene til å bygge flyinstrumenter. Léon Morane  var i 1910 den første piloten i verden som overskred en hastighet på 100 km/t, og på armen bar han – ja du gjettet riktig – en Zenith.

Zenith Pilot Big Date Special er en chronograph med et tydelig retroinspirert design som bringer tankene tilbake til 60-tallet. Klokken er utstyrt El Primero calibre 4010, og har et stort dobbelt datovindu kl. 6 på urskriven. Kassen er i stål og har en diameter på 42 mm.

Zenith Pilot Doublematic er en worldtimer imponerer med sitt sporty og tøffe design. I tillegg til verdenstid er klokken også utstyrt med en chronograph og alarm-funksjon. På innsiden tikker et El Primero calibre 4046. Klokken leveres i stål eller rosa gull, og har en diameter på 45 mm.


ANNONSE


Begge klokkene blir tilgjengelig hos norske autoriserte forhandlere i løpet av sommermånedene. Prisene for Pilot starter på kr 45.500,-