Nylig innhold av GrimReaper

  1. GrimReaper

    Den beste 17. mai-klokken?

    Tudor 1926 39mm på rem. Meget lekker og fåes med flere skivealternativer. Grusom på lenke - meget stilig og komfortabel på rem. Pris: midt på 20k-tallet. Tilgjengelighet: umiddelbart.
  2. GrimReaper

    AkriviA

    Må si meg enig i med @Hammerfjord her. Mange av disse auksjonene virker veldig kunstig mtp pris. Det lukter litt svidd. Med mindre det er veldedighet og noen skal få skrevet av alvorlig mye på skatten. Til og med da virker det søkt. Uten å virke konspiratorisk så tror jeg nok det er noen i...
  3. GrimReaper

    Dagens klokke

  4. GrimReaper

    Den store Omega PloProf-tråden

    Fullstendig enig :D
  5. GrimReaper

    Dagens klokke

  6. GrimReaper

    Den store Omega PloProf-tråden

    Det er hipt ;)
  7. GrimReaper

    Gullkorn fra Finn.no

    Mon tro om han en koffert til utleie også? :unsure:
  8. GrimReaper

    Gravert nummer bak på klokke betydning ?

    Det kan godt hende de fortsatte litt med Tudor. Jeg hadde en sub fra 2020 og den hadde ikke. Min FXD M.N.21 har heller ikke. Men det virker til å være litt random. De får ihvertfall ikke lov av Rolex til å gjøre dette lenger.
  9. GrimReaper

    Gravert nummer bak på klokke betydning ?

    De fikk ikke lov av Rolex å fortsette denne praksisen på Rolex og Tudor fra 2020-ish tror jeg. Jeg har det på min GMT-master fra 2018 men de nyere modellen har ikke. De gjorde det på alle merker tidligere, usikker på om de praktiserer det på noen merker enda.
  10. GrimReaper

    Dagens klokke

  11. GrimReaper

    Den store Omega PloProf-tråden

    Absolutt den feteste av jubileumsserien :)
  12. GrimReaper

    Klokkecafé – løst og fast om klokker

    Tror en som vurderer en sånn "piece unique" driter greit i hva det er eller hvordan håndverket er gjort. Jeg tviler egentlig på at en sånn kunde egentlig kan klokka...det viktigste er vel at det blinker.
  13. GrimReaper

    Dagens klokke

  14. GrimReaper

    Humortråden

  15. GrimReaper

    Gullkorn fra Finn.no

    "21" markeringen på FXD forlanger vel ikke noe premium. De ligger omtrent som alle andre på brukten. Dette -aph surret er jo bare tull. At en allerede laaaangt overpriset klokke skal være enda 30-40 dyrere enn andre er jo bare latterlig. Men jeg har jo en viss forståelse for at folk prøver seg...