Solgt VJ Iroc - Løpesko

Medlem
13. mai 2014
Innlegg
861
Sted
Drøbak
Super terrengløpesko selges rimelig grunnet feil størrelse. Skoen er prøvd på en tur, deretter pakket bort. Mangler kvittering, dessverre… Skoene er i størrelse 45 og har noe smal lest.

IMG_0540.jpeg


Litt info fra Fjellsport.no:

VJ Irock 3 er en superlett terrengløpesko med fitlock-system som gir god støtte i fotbuen og beskytter mot stein og kvister. Med lav dropp er du sikret god kontakt og kontroll med underlaget. Skoens butyl-knotter gir ekstra godt grep på vått underlag. Dempning under hæl og tå. Oppdatering fra forrige versjon er ny fargekombinasjon, mer tåbeskyttelse, flatere Fitlock og snøring.

Fra Løplabbet:

VJ Irock har med sitt svært gode grep samt gode kombinasjon av kontakt med underlaget og smidighet fått mange tilhengere. 2020-utgaven har fått en oppgradering i overdelen, men ellers beholdt suksessformelen i mellomsåle og yttersåle.

VJ Iroc bygger på samme lest som tidligere versjoner. Overdelen er oppgradert med bedre støttebånd og en mer oppdatert finish. Ellers beholdes suksessfaktorene. En dempet mellomsåle med forsterkninger for å beskytte foten mot skarpe steiner og røtter. Overdelen trekker lite vann og tørker fort.

For deg som liker gjengrodde stier og røft/ulendt terreng. Passer både til rolig og raskere trening. Også et bra alternativ til orienteringsløp, eller terrengkonkurranser som hinderløp.

Passer perfekt til sti- og terrengløping
Kevlarforsterket topp
Smal lest
8mm 100% Butyl-knotter
Støpt innersåle
FitLock
Dropp: 6mm
Vekt: 240g (UK 8)

Kan sendes, hentes i Drøbak eller overlevers i Oslo/ Omegn etter avtale.

IMG_0543.jpeg


Selges for rimelige kr 800!