Vinterparkas

Medlem
8. jan. 2008
Innlegg
2.705
Sted
Oslo / / Bergen
Trenger en ny parkas for de kalde dagene som sikkert kommer.
Må ha hette med pelskant. Gjerne noe lignende (kvalitet og pris)som Woolrich, Moose, Nobis e.l
Skal kjøpes i Oslo.
Setter pris på noen forslag.
 
Har en Fjellreven Barents jeg er happy med. Ikke verdens varmeste (sammenlignet med ordentelige dunjakker), men varm nok for byen (Oslo). Slitesterk og akkurat passe casual. Litt tung.

https://www.fjellrevenshop.no/produkt/fjellreven-barents-parka/

Generelt har Fjellreven mye bra om det klaffer med det du er på utkikk etter, men har vel blitt litt overpriset de siste årene. Ofte salg på Fjellsport, Outnorth etc
 
  • Liker
Reaksjoner: BRIO1368
Har selv bla. en Woolrich, men det jeg egentlig vil ha er denne:
http://www.aeroleatherclothing.com/product-detail.php?id=32

Har til nå kjøpt 3 "uisolerte" Aero's og elsker de, det neste blir en "full isolert" - og da ryker de moderne dunparkaser rett i Fretex containeren.

Ser veldig bra ut! Dessverre er jeg pga en lett pæreformet figur, avhengig å prøve klær jeg kjøper.....
Nettkjøp blir dermed ikke aktuelt.
 
  • Liker
Reaksjoner: Gin
fremdeles usikker på hva du mener; har ikke hatt en tanke om hva gin viste til, ville bare opplyse om jakker med bra snitt fra filippa k :)

Klart jeg går i butikker og prøver plagg, men produktene Gin viste til, tror jeg ikke selges i butikker her til lands....?
 
@holmby Sikter du til innlegget til @Gin ?
Aero finner du nok ikke i Norske butikker - dessverre.
De har noen forhandlere ute i Europa, men i hovedsak snakker vi her om "bespoke".
Har du form som en "pære" så gir du de dine mål ved bestilling, så får du en jakke som passer perfekt, regn med ca 6 mnd. leveringstid.
Var forresten innom skomaker Dagestad i går og fikk da voldsom oppmerksomhet for min Aero jakke og dennes skinnkvalitet. Tipset de om at dette burde de tatt inn, siden de nå har både hatter og div. tilbehør i butikken.
Er forresten en Aero tråd her inne:
http://www.tidssonen.no/forum/threads/aero-skinnjakker.24743/
 
Når det kommer til vinterparka så går jeg alltid for komfort og varme foran utseende. Tar bestandig en størrelse større enn jeg vanligvis trenger slik at jeg lett kan ha flere lag under ved behov. Så utrolig mange gode alternativer der ute nå.
 
jeg er helt enig med deg at en størrelse opp er topp på jakker beregnet på kjølig årstid, men ser ingen grunn til at komfort og varme behøver ekskludere utsjånaden ;)

Når det kommer til vinterparka så går jeg alltid for komfort og varme foran utseende. Tar bestandig en størrelse større enn jeg vanligvis trenger slik at jeg lett kan ha flere lag under ved behov. Så utrolig mange gode alternativer der ute nå.
 
  • Liker
Reaksjoner: Mulliner