Utdanning over nettet

Medlem
19. des. 2010
Innlegg
327
Sted
Oslo
Hei!
Har igjennom studiene funnet stor nytte av diverse utdanningstilbud over nettet, og har i det siste interessert meg for fag jeg i utgangspunktet ikke kunne noe om.
Jeg tenkte derfor det kunne vært nyttig med en tråd der en samler, og kan tipse andre, om gratis online-kurs eller åpne studier man kan ta del i om man ønsker. Plutselig kommer man over noe man vil fordype seg i.

Jeg har brukt https://nb.khanacademy.org/ mye under finans studiene, og fant nylig ut om https://www.codecademy.com/. Førstnevnte har kategorierer innen økonomi og marked, matematikk, historie og mer, mens codeacademy sier kanskje seg selv.

Videre vet jeg at Yale, MIT og Harvard har "Open Courses" der en kan delta på et semester eller lignende i et kurs.

Håper noen av dere sitter på noen bra sider!
 
  • Liker
Reaksjoner: daghoi
Jeg har brukt https://www.udemy.com og her koster riktignok kursene hovedsaklig noen kroner. Det finnes gratiskurs også og jeg har kjøpt kurs til sterkt rabatterte priser.

Det finnes kurs i følgende kategorier:
Development, Business, IT & Software, Office Productivity, Personal Development, Design, Marketing, Lifestyle, Photography, Health & Fitness, Teacher Training, Music, Academics og Language.

Har selv kun erfaring fra IT & Software.

Har også brukt Khan og Codeacademy.
 
  • Liker
Reaksjoner: Medici
Bra tråd!

Det er ikke gratis og jeg har ikke mye erfaring, men jeg har sett en del gode skussmål angående lynda.com (nylig kjøpt opp av linkedin). Kan ellers anbefale INE.com når det gjelder nettverksteknologi, men det koster også penger.
 
  • Liker
Reaksjoner: Medici