VIKTIG Støtt Tidssonen – bli Støttemedlem!

Tidssonen

Administrator
Forumleder
Medlem
1. okt. 2007
Innlegg
106
Er du blant Tidssonens mest engasjerte brukere? Slik kan du være med å støtte oss!


Hva er Støttemedlem?
Støttemedlem er et betalt forummedlemskap, som gir våre mest aktive og dedikerte brukere anledningen til å frivillig støtte drift og videre utvikling av Tidssonen. Et rausere alternativ til betalingsmur, og et slags "in-house" Patreon uten mellomleddet.

Medlemskapet gir brukertittelen «Støttemedlem», og adgang til den lukkede forumkategorien «Salon Privé» (SP). Historisk har våre støttemedlemmer erfart at det tidvis kan dryppe noen ekstra fordeler fra Tidssonen eller våre samarbeidspartnere.

Støttemedlem er i praksis utformet som et abonnement med ett års varighet fra inngåelse, som ikke lenger følger kalenderåret (slik det gjorde før 2020).


Krav for Støttemedlem
På Tidssonen veier integritet, diskresjon og genuin klokkeinteresse tungt. Derfor stiller vi også et par krav for å bli støttemedlem:
- Registrert medlemskap på Tidssonen i minst ett år.
- Minst 100 poster/innlegg (handelsannonser teller ikke).


Hvordan bli Støttemedlem
- Klikk på brukernavnet ditt i forumet.
- Velg «Betalte medlemskap».

Untitled-1.jpg


- Fyll inn navn og adresse. Informasjonen vil ikke vises offentlig, men er nødvendig for kjøpsdokumentasjon.
- Klikk «videre» eller «Betalte medlemskap» og følg instruksjonene.

Sikker betaling med kort skjer via Stripe, og Tidssonen lagrer ingen kortdata. Les gjerne mer om Stripes sikkerhet og øvrige kunder.


Bekreftelse på medlemskap
Ved korrekt gjennomført betaling oppgraderes brukerkontoen automatisk. Tittelen Støttemedlem dukker opp ved brukernavnet ditt, og du får tilgang til Salon Privé. Du vil også motta en bekreftelse på e-post, og senere en formell kvittering på kjøpet.


Avslutte Støttemedlem
Medlemskapet løper frem til utløpsdato (ett år fra kjøpsdato), og vil deretter fornyes for en ny periode. Videre fornyelse kan kanselleres under «Betalte medlemskap» i brukerprofilen, og må gjøres før utløpsdato/starten på en ny periode.
 
Redigert av en moderator: