Snikende alvebetjent, skjult sikkerhetstjeneste

Medlem
12. mars 2020
Innlegg
790
Sted
Oslo
Kom over en artig "stillingsutlysning" på Finn som er en del av PST's julekalender. Sliter de med rekruttering av unge mon tro :LOL:

Julenissen kaller alle snikende alvebetjenter inn til ny tjeneste!
Arbeidsgiver: PST (Politiets sikkerhetstjeneste)
Stillingstittel: Snikende alvebetjent
Frist: 24.12.2022
Ansettelsesform: Engasjement
Bli kjent med Politiets Sikkerhetstjeneste (PST)

Julen er en kjær tid for tradisjoner og det nærmer seg på ny høysesong for gaveproduksjon på Julenissens verksted.

Julenissen har hatt flere velfortjente pust i bakken i tropiske strøk siden forrige jul. Så fortjent var det at han glemte tid og sted og fikk det bråtravelt med å komme seg hjem til Nordpolen. Som om ikke det var nok har nissefar på ny støtt på uant krøll og bøll med verkstedet og reinsdyrstallen sin. Hva er problemet denne gangen mon tro? Egen etterretning tilsier at det nok en gang er Sydpolare aktører som stikker kjepper i hjulene. Men hvilke hemmelige kilder har de rekruttert med på laget denne gangen, og pønsker de på flere bøllestreker?

Julenissens Sentrale Enhet (JSE) går derfor en usikker tid i møte. Julenissen trenger nok en gang hjelp av sine trofaste alvebetjenter fra hele kongeriket for å finne ut av hva som har skjedd, og for å forebygge nye uønskede og mystiske hendelser.

Julenissen er mest urolig for at noe kan skje på kveldstid, mellom Alvorangen og Alvenyttsendingen. I all hovedsak legger vi derfor opp til å styrke bemanningen vår med kveldsskiftet som starter kl. 18.00
.
Kvalifikasjoner
En snikende alvebetjent bør være nysgjerrig, ha grunnleggende EDB-ferdigheter og mye pågangsmot for å håndtere dette oppdraget. Førerkort for reinsdyrslede klasse X og sertifisering innen bakst av syv slag er en fordel, men ikke et krav.

Som ansatt i en beredskapsorganisasjon forventer vi at du tåler mye ruskevær, som bitende kulde, kram snø, glattis og sludd. Du er fleksibel og villig til å yte ekstra når Julenissen roper ulv, ulv. Ansettelse i NPST krever også at du tilfredsstiller kravene for å stå på Julenissens liste over snille barn.

Vi tilbyr
NPST er opptatt av kompetanseutvikling og tilrettelegger for krypteringskurs, programmeringskurs, stressmestringskurs og analysekurs i agurknyheter.

Vi har en veldig god kantine med førsteklasses risengrynsgrøt, pepperkaker og julebrus hver eneste dag. Det er forresten alltid en mandel å finne i grøten, og premien er gjevere enn noen gang. Noen ganger serverer vi også alvegløgg til grøten og går rundt juletreet. Du vil få tilgang til trening i arbeidstiden sammen med våre spreke reinsdyr. Julenissens yogatimer er tilbake på treningsplanen, og det tilbys en svett CrossFit time med dundrende julemusikk hver torsdag i verkstedet.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og lønn etter innsats. Du får muligheten til å redde julen og et meningsfylt og morsomt arbeid. Vi har god pensjonsordning gjennom julenissens pensjonskasse (fra lønnen trekkes 2 %). Arbeidstid vil være alle 24 dager i advent, og skiftet starter kl 18.00.

Søknad og prosess
Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater med relevant utdanning, bakgrunn, arbeids- og livserfaring til å søke hos oss. Søknad sendes elektronisk og du vil få svar med en gang.

Vi gjør oppmerksom på at dette ikke er en reell stilling, men en del av PSTs julekalender. Vi ber alle alvebetjenter om å følge med og sjekke Snabel-A via https://dass.p26e.dev
1669041633485.png


Om arbeidsgiveren
Nordpolar sikkerhetstjeneste (NPST) er sikkerhets- og etterretningstjenesten på Nordpolen og har en viktig rolle i beskyttelsen av julen, alvene og andre vitale samfunnsinteresser. Vårt hovedkontor kaller vi julenissens sentrale enhet. Her jobbes det med gaveproduksjon, reinsdyrdrift og sysselsetting av alver. NPST er en flerfaglig tjeneste med behov for variert kompetanse.
 
  • Haha
Reaksjoner: Grendel
Så stillingen ble ikke besatt sist den var utlyst....
Trist det...

8- D