service på seiko srp med 4r36?

Medlem
21. okt. 2013
Innlegg
123
Sted
sarpsborg
Hei hva vil service på denne koste? Den er litt seig på hack n winden og når den skal skifte dag å dato tar det tre fire timer føre den bytter over.

Mye ville det koster å sette inn helt nytt verk pakninger og slikt på denne?

Eller bare reparere den?
 
Hei !

Kanskje en telefon til Urmaker Sutterud, eller @ARTicboy kan antydet noe ?
 
Redigert av en moderator:
Det skal være enkelt og billig å reparere dette verket. Om feilen er så alvorlig at deler må byttes, så vil det nok være billigere å bare bytte hele verket med et nytt.

Startimesupply selger Seikos "unbranded" versjon av 4r36 verket med navnet NH36, som Seiko selger til andre klokkemerker. Dette er helt identisk 4r36 verket, men mangler bare Seiko logoen på rotoren. Prisen er omtrent 40$ om jeg ikke tar feil, du må lage en bruker og logge inn for å se. Startimesupply selger ikke til privatpersoner, så her må urmakeren selv bestille. Mulig du kan få dem til å selge til deg om du spør fint, men det vet jeg ikke sikkert.

http://www.startimesupply.com/merch...6&offset=&filter_cat=&PowerSearch_Begin_Only=


Ellers så selger Cousinsuk 4r36 verket, men har ikke dette på lager akkurat nå...

https://www.cousinsuk.com/search?SearchTerm=4r36


Ellers skal pakninger være ganske rimelige å bytte. Jeg ville som allerede nevnt bare kontaktet @Arcticboy aka Urmaker Sutterud, han vil nok få orden på klokken for deg. Han er forresten Seiko forhandler, så om verket må byttes kan han sikkert skaffe dette igjennom egne kanaler uansett. :)
 
Redigert av en moderator:
Alt er mulig :)
Det billigste er å bytte urverk. Vær oppmerksom på at en del av urverkene fra Seiko kommer i flere versjoner. Dette kan lage krøll når skiven skal på osv...

Ta den gjerne til oss i Bentsebrugata 31!