Solgt Rolex Yacht-Master 40mm 126655 Everose (2021)

Medlem
3. juni 2010
Innlegg
8
Sted
Oslo
Denne skulle være sommerklokken med stor S i mang en sesong - men, så dukket en sjelden mulighet uventet opp.. Skal muligheten forfølges bør denne derfor gå videre til en ny, heldig eier.

Dette er den nyeste/oppgraderte versjonen med glidelock og nytt urverk (cal. 3235) med 70 timers gangreserve, helt nydelig utført i 18ct everose gull. Den er rett og slett fantastisk flott.

Kjøpt ny av meg i midten av mai i år hos norsk AD, og har siden det blitt kun svært pent brukt. Minimalt, om noen, bruksmerker. Det er for ordens skyld fortsatt en del beskyttelsesplast på klokken, særlig på låsen som derfor er mer eller mindre plettfri.

Kommer komplett med alt av bokser, dokumenter, kvitteringer (også digital), tags, bezelbeskytter, handlepose, katalog etc. Med andre ord, komplett pakke som rett fra AD - men du slipper ventetiden, og å dra det forbudte kortet selv ;)

Lar denne gå for hbo. 270.000 NOK. Rent salg etter pølse-penger-prinsippet. Utmerkede referanser fra tidligere kjøp/salg, og det har gjerne du også :)

Takk for titten!
 

Vedlegg

  • tempImagenOmZtb.png
    tempImagenOmZtb.png
    986,7 KB · Visninger: 0
  • tempImage4RPynD.png
    tempImage4RPynD.png
    1 MB · Visninger: 0
  • tempImage9RWyzM.png
    tempImage9RWyzM.png
    823,2 KB · Visninger: 0
Redigert:
  • Liker
Reaksjoner: Anders