Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00

Portugal? Lisboa og Estoril

frj

Støttemedlem
Reg.
9. oktober 2013
Innlegg
1.125
Sted
Oslo/Asker
Siden alle andre tilsynelatende skal til Kroatia i sommer, vender vi nesa vestover, med en drøy uke i Estoril og fire dager i Lisboa. Noen som har tips til alt, bortsett fra overnatting? Reiser med fruen og en oppegående 17-åring av hunkjønn, så shoppingtips er kjærkomment. Så @Gin la ut noe vintageporno for noen uker siden, men finner det ikke igjen. Restauranter, "todos" osv mottas med takk. :)
 

Gin

Reg.
27. august 2012
Innlegg
3.810
Sted
Oslo
Litt tips fra min nylige tur:
Begynn på Marquês de Pombal (Metro stasjon), gå nedover Aveny Da Liberdade mot Restauradores. Denne gaten ligner på Champs Elysees i Paris og du finner alle luksus butikkene i denne gaten (en helt ny Panerai Boutiqe blant annet).
Ved Rossio hold til venstre inn mot Praça da Figueira. I det nord østlige hjørnet av denne plassen finner du noen brukt sjapper (klokker), som hadde mye fint inne når jeg var der.
Shopping området med de ulike kjedebutikker er i gatene som går fra denne plassen og ned mot vannet.
Mer spennende shopping finner du i bakkene opp mot Bairro Alto bydelen (vest for shoppingområdet), dette er også området med mange Fado klubber på nattestid (og mye dop og kriminalitet). Anbefaler derfor heller; http://www.clube-de-fado.com/ som ligger i Alfama bydelen på motsatt side. Litt kostbart sted, men med fantastisk god mat, stemning og toppklasse artister som underholder jevnlig utover kvelden - og ikke bare etter midnatt.
En tur med trikkelinje nr.28 er obligatorisk og viser deg mye av det som er verdt å se. Gå av på "toppen" og gå vilkårlig ned mot byen igjen - flott tur.
Sikkert mye vi ikke så i Lisboa, men vi hadde bestilt noen dager på et sted ved ute kysten, som var helt utrolig flott og anbefales sterkt, så vi forflyttet oss ut til: http://www.fortalezadoguincho.com/en/

God tur!

Edit: innlegget mitt fra klokkesjappa finner du her:http://www.tidssonen.no/forum/threads/klokkespotting.85/page-467#post-604613
 
Sist redigert: