Invitasjon: Tidssonen x Ditur – en kveld med NORQAIN (AVLYST)

Status
Stengt for ytterligere svar.

Edzilla

Community Manager
Støttemedlem
Medlem
5. sep. 2011
Innlegg
13.288
Sted
Oslo
NORQAIN_Adventure_Neverest_40mm_LimitedEdition_HighRes2.jpg


Det begynner å bli en stund siden sist, men nå har vi endelig gleden av å invitere deg til årets første «Tidssonen Get Together»!

I samarbeid med den autoriserte forhandleren Ditur.no, skal vi bli bedre kjent med det fremadstormende klokkemerket NORQAIN. Det er bare å gjøre seg klar for et bredt utvalg klokker vi skal få se, ta og føle på!

På kort tid har NORQAIN etablert seg som en frisk utfordrer i bransjen. Som et relativt nytt, uavhengig og familieeid klokkemerke, har NORQAIN vakt stor oppsikt med sine moderne sportsklokker. Noen av dem med eksklusive urverk fra Tudor-fabrikken (Kenissi).

I kjent Tidssonen-stil legges forholdene til rette for en kveld med lave skuldre, lun stemning, noe godt i glassene og litt å bite i. Og våre venner hos Ditur klinker til med en liten overraskelse og gode tilbud til alle gjester.

Som vanlig har vi et begrenset antall plasser, og det oppfordres om å sende en snarlig påmelding.

Og skulle det i det hele tatt være noen tvil – alle slags klokker, både på håndledd eller i skrin og ruller, er selvfølgelig hjertelig velkomne på vår klokkekveld!


Tidssonen x Ditur – en kveld med NORQAIN

Når: Onsdag 3. november, kl. 17
Hvor: Aker Brygge, Oslo

Ønske om påmelding sendes med fullt navn og telefonnummer til en@tidssonen.no.

Vi gleder oss til å treffe deg! :)



 
Siden planleggingen av dette eventet startet, så har Norqain brått fått to ytterligere AD-er i Norge. Min forsiktige spådom er at Norqain kan bli et merke vi kommer til å se mye mer av her til lands i årene som kommer – så dette er en fin mulighet til en intro.

Selv har jeg ikke kjent og tatt på disse klokkene fysisk. Blir spennende, og håper å se flere kjente og ukjente TS-ansikter denne kvelden! :)

Og som vi skriver i invitasjonen – i kjent Tidssonen GTG-tradisjon er man selvfølgelig velkomne til å ta med litt eget "klokkesnacks" på både det ene og andre håndleddet (eller i kofferten)!
 
Kunngjøring:
Det er fortsatt litt rare tider både i og utenfor klokkebransjen. Dessverre har det oppstått flere uforutsette utfordringer, som gjør det umulig å gjennomføre neste ukes event etter den planen vi ønsker.

Denne gangen må vi dessverre avlyse - men vi, og våre venner hos Ditur, satser på en ny mulighet i nær fremtid!
 
Takker for kommentarer folkens. Mye bra ordspill her!
Tenker vi nå kan stenge tråden.

Men helt på tampen kan jeg melde at vi vurderer et alternativt gtg neste onsdag. Men da uten faglig innhold fra produsent eller forhandler.
 
Status
Stengt for ytterligere svar.