Hotelltips i Barcelona

arvidrattlaas

Støttemedlem
Medlem
28. mai 2016
Innlegg
551
Sted
Trondheim
Vi skal 12 stk. til Barcelona i september. Sitter og Googler, og lurer i den forbindelse på om noen har tips til hotell å dele? Prisklasse: Under 3000 NOK per pers per natt. Basseng er ingen ulempe. Særlig hvis det for eksempel befinner seg på taket :)

Flere av oss har vært der før. Jeg føler meg allikevel relativt blank.

Andre sikkerstikk mottas også med takk.

Takk!
 
Jeg og kona hadde det helt topp på H10 Port Vell. Ligger rett ved havna. På kvelden satt vi på takterrassen til Museu d`historia de catalunja og drakk cava ca 100 meter ifra hotellet. Perfekt avstand fra sentrumsgatene den ene veien og stranden den andre veien.
 
  • Liker
Reaksjoner: arvidrattlaas
Her er det mange gode forslag og det kryr av gode og fine hoteller i Barcelona. Det kommer mye an på hva du forventer av oppholdet og hva du skal gjøre. Vil dere bo i noe bestemt område eller betyr det lite. Barcelona er en by hvor en kan gå til det meste så lenge en har litt gode sko. Så her får skrittelleren kjørt seg. Gi gjerne litt mer info om dere skal være i byen med stranden eller om dere har andre kriterier.
 
I frequently visit Barcelona, and always stay at Casa Bonay, think Ace Hotel but better food, wine, and cheaper.

The restaurant, and bar is run by the guys behind Bar Brutal, and Monvinic, Bib Gourmand worthy food, and fantastic low intervention wine, at good prices.
Coffee bar is run by the guy behind Satan’s coffee corner, one of pioneers of the third wave specialty coffee in Barcelona.
There is also an audiophile listening bar, Nica, which has hosted “Despacio Soundsystem” by McIntosh.
The hotel has a private beach front club in Barcelontena, there is a rooftop “chiringuito” on the hotel rooftop as well .

https://casabonay.com/
upload_2019-2-18_13-9-15.jpeg


upload_2019-2-18_13-10-7.jpeg
 
Redigert:
  • Liker
Reaksjoner: UJU og arvidrattlaas
https://www.od-hotels.com/hotel-od-barcelona/
Kjekt forholdsvis nytt hotell som ligger i Eixample

https://www.ohlaeixample.com/
Ligger i samme område som det første bare lenger oppe. Lekkert fint hotell.

https://www.pullman-barcelona-skipper.com/
Veldig kjekt og ligger rett ved stranden og en del av de store klubbene

https://en.hotelcataloniaramblas.com/
Ligger like ved Catalunya plassen og LA Rambla

Ellers så har jeg også vært på 1898 og Ohla Barcelona som er nevnt tidligere og disse kan også anbefales. Men dropper du bassenget finnes det mange koselige hoteller og prisen vil også falle en del. Bassengene er stort sett små som badekar og egner seg kun til å kjøle seg ned litt. Mye bedre da og dra på strendene som finnes. De blir finere jo lenger ut fra sentrum du kommer. Jeg liker meg godt på Nova Icaria og Bogatell stranden.
 
  • Liker
Reaksjoner: arvidrattlaas