Official Timekeeper
Visit Casio

Dagens middag

Henrik C

Støttemedlem
Medlem
15. april 2008
Innlegg
253
Nydelig!

En annen oppskrift som følger de samme prinsippene som Hestons, men med litt annen teknikk før de går i ovnen, samt et effektivt grep for å sikre at man ikke svir noen urter, er J. Kenji Lopez-Alt sin variant:
 
Medlem
25. nov. 2008
Innlegg
2.850
Nydelig!

En annen oppskrift som følger de samme prinsippene som Hestons, men med litt annen teknikk før de går i ovnen, samt et effektivt grep for å sikre at man ikke svir noen urter, er J. Kenji Lopez-Alt sin variant:
Det urtetrikset må definitivt prøves!
 

Steiniz

Støttemedlem
Medlem
29. april 2015
Innlegg
451
Sted
Nord
Nydelig!

En annen oppskrift som følger de samme prinsippene som Hestons, men med litt annen teknikk før de går i ovnen, samt et effektivt grep for å sikre at man ikke svir noen urter, er J. Kenji Lopez-Alt sin variant:
Hvilken type potet bruker du?
 

Henrik C

Støttemedlem
Medlem
15. april 2008
Innlegg
253
Hvilken type potet bruker du?
Aner oppriktig ikke. Pleier å bruke de passe store grønnsaksbutikken min har inne. De fungerer fjell, men det håndskrevne skiltet sier bare «Potet».

Marginalt mer seriøst tipper jeg det er Beate. Du vil ha en potet med en god del stivelse og en som er kokefast. Rema 1000 har en sort som heter Folva vi også har brukt med fint resultat.
 
  • Liker
Reaksjoner: DJM og Steiniz

DJM

Medlem
8. jan. 2008
Innlegg
1.148
Sted
Oslo
Her om dagen, kveite grillet på kamadoen. Brokkolini lett forvellet, røkt på litt epletre, en klatt naturell smøreost også røkt på epletre. Nam.
kveite.jpeg


..og et par dager etter, grillet entrecôte, marinert i ingefær/soya/ananas m.v. Med grillet brokkoli, mais, og en mac&cheese på makaronispiraler, med cheddar, emmenthaler, gouda, servert med litt revet pepperrot, snittet dill og gressløk.

WhatsApp Image 2021-09-23 at 22.56.36.jpeg
 
Redigert:

sunshine

Støttemedlem
Medlem
16. jan. 2014
Innlegg
805
Sted
1814
Home alone evening meal, with home grown potatoes, tomato, and capers, accompanied with onion and salmon. I had to go down the local shop wet fly fishing with a Bloody Butcher double hook on the rod for the salmon.:LOL:

I've always thought the taste of fried tomatoes and salmon compliment each other.
IMG_20210926_194218.jpg
 

Henrik C

Støttemedlem
Medlem
15. april 2008
Innlegg
253
Gårsdagens, men drister meg til å legge ut likevel.

74A02936-A7A7-48AA-8E71-4BC0AD193284.jpeg

Poteter fra J. Kenji Lopez-Alt, ellers er resten av oppskriftene fra Sultne Gutter sin bok.
Erte- og vårløksalat med fetaost, kjøttboller i urteolje, kjøttboller i tomatsaus, blomkål i digg dressing med bacon, marinerte cherrytomater med pisket ricotta, gressløksmør og aioli.
 

Henrik C

Støttemedlem
Medlem
15. april 2008
Innlegg
253
Fra forberedelsene…

2667B301-B8FA-4B8F-9D3E-6BF4B41D52D2.jpeg


… og et ferdig bilde med en kinakålsalat som smakte dramatisk mye bedre enn den så ut. Kinakål med rester av fyll til gyozas.

Servert sammen med en enkel dyppsaus med eddik, soyasaus, sesamolje i to varianter; med ekstra vårløk til en pinglete samboer og med ekstra chiliolje til meg.

D0948BCC-9B21-46D7-9825-5C43D421DD37.jpeg