Om Tidssonen.no

Tidssonen.no er Norges ledende klokkeblogg og online community for klokkeinteresserte. Nettstedet ble grunnlagt av Jon Henrik Haraldsen i 2007.

Tidssonen har blitt intervjuet eller omtalt i en rekke medier, som Dagbladet, Dagens Næringsliv, Dinside, Finansavisen, Fredriksstad Blad, Hegnar.no, Klikk.no, Stavanger Aftenblad, TV2, VG og Vi Menn.

Siden 2015 har Tidssonen vært innholdspartner med Dinside.no, forbruker- og livstils-nettstedet til Dagbladet.

I tillegg administreres og driftes en av Europas største diskusjonsforum om klokker, samt kommunikasjon med fans og følgere på Facebook and Instagram.

Bidragsytere

 

Jon Henrik Haraldsen er grunnlegger og blogger for Tidssonen.

Jon Henrik sin interesse for mekaniske ur begynte i slutte av tenårene, og som 20-årig student grunnla han Tidssonen som en online arena for å møte likesinnede. Han er i dag regnet som en kunnskapsfull og innflytelsesrik stemme innen klokker i Norge.

I tillegg til sitt arbeid med Tidssonen, er Jon Henrik “in-house” klokkeekspert hos Finansavisen. Han har en ukentlig klokkespalte i Finansavisen Motor, og er jevnlig bidragsyter til Finansavisen Fashion.

Tidligere har Jon Henrik vært på trykk i Basic Klokker & Smykker, Eksklusiv, Gull & Ur (det kombinerte fagmagasinet til Norges Urmakerforbund og Norges Gullsmedforbund),  og MANN.

Jon Henrik studerte finansielle derivater, matematikk og økonometri ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, og har en bachelorgrad fra siviløkonomstudiet ved Handelshøyskolen BI i Oslo.

Han er 30 år gammel og er bosatt i Fredrikstad.

 

Erik Sutterud er fast blogger for Tidssonen.

Erik er lydingeniøren som ble urmaker, og er eier og daglig leder av Urmaker Erik Sutterud på Bjølsen i Oslo – en “old school” urmakerforretning og verksted, som fokuserer på service, reparasjoner og salg av ur. Han er en respektert personlighet i det norske ur-miljøet, og er kjent for sin tekniske kunnskap og faglige entusiasme.

Eriks interesse for klokker begynte tidlig på 90-tallet, og var første skritt på veien mot å bli en autodidakt urmaker. Han verdsetter alle typer ur – både vintage og moderne – men kan nok sies å ha en liten forkjærlighet for ur fra “The Golden Age”.

Erik bor i Oslo med sin kone og fire barn.

 

Arne Rasmussen er fast blogger for Tidssonen.