Om Tidssonen.no

Tidssonen er Norges største nettsted om klokker, og et av de største samlingsstedene for klokkeentusiaster i Skandinavia.

Nettstedet ble grunnlagt av Jon Henrik Haraldsen i 2007, og er i dag en ledende uavhengig stemme innen klokker i Norge.

Tidssonen publiserer nyheter og perspektiver på gjeldende trender, omtaler og dybdeartikler om klokker, samt dekning av nasjonale og internasjonale begivenheter i urverdenen.

I tillegg administreres og drifttes en av Europas største diskusjonsforum om klokker, samt kommunikasjon med fans og følgere på Facebook and Instagram.

Tidssonen har blitt intervjuet eller omtalt i en rekke aviser, magasiner og nettsteder, som Finansavisen, Dagbladet, Verdens Gang, Klikk.no, DinSide og Vi Menn.

Bidragsytere

 

Jon Henrik Haraldsen er grunnlegger og redaktør for Tidssonen.

Jon Henrik sin interesse for mekaniske ur begynte i slutte av tenårene, og som 20-årig student grunnla han Tidssonen som en online arena for å møte likesinnede. Han er i dag regnet som en kunnskapsfull og innflytelsesrik stemme innen klokker i Norge.

I tillegg til sitt arbeid med Tidssonen, skriver Jon Henrik for ur- og smykkemagasinet Basic Klokker & Smykker, samt Gull & Ur – det kombinerte fagmagasinet til Norges Urmakerforbund og Norges Gullsmedforbund. Han har også skrevet for Finansavisen og magasinet Eksklusiv.

Jon Henrik studerte finansielle derivater, matematikk og økonometri ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, og har en bachelorgrad fra siviløkonomstudiet ved Handelshøyskolen BI i Oslo.

Han er 27 år gammel og bosatt i Fredrikstad.

 

Erik Sutterud er fast blogger for Tidssonen.

Erik er lydingeniøren som ble urmaker, og er eier og daglig leder av Urmaker Erik Sutterud på Bjølsen i Oslo – en “old school” urmakerforretning og verksted, som fokuserer på service, reparasjoner og salg av ur. Han er en respektert personlighet i det norske ur-miljøet, og er kjent for sin tekniske kunnskap og faglige entusiasme.

Eriks interesse for klokker begynte tidlig på 90-tallet, og var første skritt på veien mot å bli en autodidakt urmaker. Han verdsetter alle typer ur – både vintage og moderne – men kan nok sies å ha en liten forkjærlighet for ur fra “The Golden Age”.

Erik bor i Oslo med sin kone og fire barn.

 

Arne Rasmussen er fast blogger for Tidssonen.